De terugkeer van het beest
Boek

De terugkeer van het beest (2023)/ Jack Meggitt-Phillips, vertaald [uit het Engels] door Robbert-Jan Henkes ; met illustraties van Isabelle Follath

Het beest leek veilig achter slot en grendel te zitten, maar duikt plotseling toch weer op in het huis van Bethany en Peregrinus. Er is wel iets vreemds aan de hand: het monster lijkt braaf en beleefd te zijn geworden. Is dat echt zo, of voert hij iets in zijn schild? Met zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het derde deel* van de grappige griezel-serie 'Bethany en het beest', waarin het beest terugkeert naar het huis van Peregrinus en Bethany. 511 jaar lang had het beest Peregrinus Pincet in zijn macht, en tot twee keer toe deed het monster een poging om Bethany op te eten. Gelukkig zit het nu veilig achter slot en grendel. Maar het beest weet te ontsnappen, en voor Peregrinus en Bethany het beseffen zit hij weer bij hen op zolder. Er is wel iets merkwaardigs aan de hand: het beest noemt iedereen zijn bi-ba-besterikje en spuugt spontaan cadeautjes uit voor de buren. Bethany vertrouwt het niet. Is het beest echt braaf geworden? Of voert hij iets in zijn schild? Vlot, origineel en met een flinke dosis (zwarte) humor geschreven, vertaald door Robbert-Jan Henkes. Met grappige en fantasierijke zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 10 jaar. Jack Meggitt-Phillips is een Britse auteur en scriptschrijver.

Specificaties

Nederlands | 9789045125541 | 277 pagina's

Titel De terugkeer van het beest
Auteur Jack Meggitt-Phillips
Secundaire auteur Isabelle Follath ; Robbert-Jan Henkes
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2023
Overige gegevens 277 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Battle of the beasts. - London : Farshore, 2022. - (The beast and the Bethany)
ISBN 9789045125541
PPN 438475321
Genre griezelverhaal - humoristische roman
Thematrefwoord Monsters ; Weeskinderen ; Griezelen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bethany en het beest
Boek

Bethany en het beest (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Jack Meggitt-Phillips