De geheimen van Maxton Hall College
Boek

De geheimen van Maxton Hall College ([2023])/ Mona Kasten, vertaald uit het Duits door Joyce Sengers-Bekkers

Een studente aan een exclusieve Engelse privéschool wordt verliefd op de onofficiële leider van het college en de erfgenaam van een herenmode-imperium. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een dark academia-roman over liefde en intriges in een elitair milieu. Ruby Bell studeert aan een gerenommeerde en zeer exclusieve Engelse privéschool genaamd Maxton Hall. In tegenstelling tot de meeste andere studenten is ze een meisje met een studiebeurs en heeft ze geen invloedrijke familie. Ruby wil zo snel mogelijk afstuderen en niet opvallen. Ruby had nooit verwacht dat ze verliefd zou worden op James Beaufort, de onofficiële leider van het college en erfgenaam van het Beaufort-herenmode-imperium. Ze lijken perfect bij elkaar te passen, tot hij haar voor de ogen van iedereen laat vallen. Enerzijds verlangt Ruby naar haar oude leven, toen ze nog niemand kende op Maxton Hall, anderzijds kan ze James niet uit haar hoofd krijgen. In vlotte, hedendaagse en zeer toegankelijke stijl geschreven. Geschikt voor lezers vanaf ca. 15 jaar en ouder. Mona Kasten (Hamburg, 1992) is een Duitse schrijver. Ze studeerde bibliotheek- en informatiebeheer voor ze zich toelegde op schrijven. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Dit boek is deel 2 in de reeks 'Maxton Hall College'.

Specificaties

Nederlands | 9789022598054 | 335 pagina's

Titel De geheimen van Maxton Hall College
Auteur Mona Kasten
Secundaire auteur Joyce Sengers-Bekkers
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2023]
Overige gegevens 335 pagina's - 22 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Ze leven in andere werelden. Maar wat als ze toch voor elkaar zijn voorbestemd? - Vertaling van: Save you. - Keulen : Bastei Lübbe AG, (c)2018
ISBN 9789022598054
PPN 438459512
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Academisch milieu ; Macht ; Verliefdheid
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Maxton Hall college
Boek

Maxton Hall college (2022-...)

vol. 2
Uitgeleend
Mona Kasten