Frozen II
Boek

Frozen II ([2023])/ geschreven door Natasha Bouchard, illustraties: het Disney Storybook Art Team ; Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Mirthe Niehoff

Elsa maakt vier geesten wakker. De geesten zijn boos. Anna en Elsa gaan naar ze toe. Met kleurenillustraties gebaseerd op de animatiefilm. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bekende Disneyverhalen zelf lezen op AVI-niveau is het idee achter de serie 'Ik leer lezen'. Dit deel is een verhaal voor Frozen-liefhebbers. Anna en Elsa gaan op zoek naar vier geesten die boos zijn, namelijk wind, water, vuur en aarde. Ze ontmoeten de aardreus, watergeest, windgeest en vuurgeest. Dit zijn tegelijk de moeilijkste woorden uit dit verhaal. De tekst in dit handzame gebonden boek is in opvallend grote letters afgedrukt, duidelijk leesbaar in de kleurrijke, sfeervol geïllustreerde bladzijden in de Disneystijl van de populaire animatiefilm. Het boekje heeft een sprookjesachtige sfeer en zal eerste lezers, die de Frozenverhalen kennen, aansporen om deze nu zelf te kunnen lezen. Voorin wordt het AVI-systeem uitgelegd. Tegelijkertijd verscheen nog een deel op een iets hoger AVI-niveau. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047850007 | 28 pagina's

Titel Frozen II
Uniforme titel Frozen Disney Frozen Disney Frozen 2
Auteur Natasha Bouchard
Instelling /The Walt Disney Company ; /Disney Storybook Artists
Secundaire auteur Mirthe Niehoff
Type materiaal Boek
Editie Derde druk;
Uitgave Haarlem : Big Balloon Publishers, [2023]
Overige gegevens 28 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke Engelse uitgave: Random House Children's books, USA - 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2021
ISBN 9789047850007
PPN 439065224
Genre sprookjes
Thematrefwoord Sprookjesprinsessen ; Magie ; Zoektochten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ik leer lezen!
Boek

Ik leer lezen! (2021-...)

vol.
Uitgeleend