Kun jij een geheim bewaren?
Boek

Kun jij een geheim bewaren? ([2023])/ Melissa Castrillón

Op een ochtend wordt Winnie opgetild door de wind. Ze belandt op de rug van een echte draak, die haar voorstelt aan mythische wezens met een groot geheim. Kan Winnie hun geheim bewaren? Prentenboek met fantasievolle en kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een sprookjesachtig en avontuurlijk prentenboek over geheimen bewaren en magische wezens. Winnie denkt vaak dat ze 's nachts een draak hoort brullen, maar haar ouders verzekeren haar dat het slechts de wind is. Als ze op een ochtend aan het oefenen is met haar zwaard, pakt de wind haar op en zet haar neer op de rug van een echte draak. De draak stelt Winnie voor aan een aantal mythische wezens, die haar hun grote geheim vertellen. Kan Winnie, wanneer ze weer thuis is, het geheim van deze bijzondere wezens bewaren? Lichtvoetig en meeslepend geschreven. Met paginagrote illustraties in een kunstzinnige en fantasievolle tekenstijl met gedetailleerde, kleurrijke lijnen. Vanaf ca. 5 jaar. Melissa Castrillón is een Brits-Colombiaanse illustrator. Ze maakte meerdere prentenboeken, die in meer dan twintig talen zijn vertaald.

Specificaties

Nederlands | 9789492986610

Titel Kun jij een geheim bewaren?
Auteur Melissa Castrillon
Secundaire auteur Nicolette Hoekmeijer
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Amsterdam] : Boycott, [2023]
Overige gegevens 36 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Vertaling Nicolette Hoekmeijer - Vertaling van: Can you keep a secret?. - Alison Green Books, (c)2021
ISBN 9789492986610
PPN 438010329
Genre sprookjes
Thematrefwoord Geheimen ; draken ; Mythologische figuren
Taal Nederlands