Anna en Otis
Boek

Anna en Otis ([2023])/ Maisie Paradise Shearring

Anna neemt haar slang Otis mee naar de stad. Sommige mensen vinden slangen eng. Gelukkig komen ze er al snel achter dat slangen ook heel leuk kunnen zijn. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk prentenboek over het overwinnen van angsten en het maken van nieuwe vrienden. Anna's slang heet Otis. Samen met Otis speelt ze thuis en in de tuin. Ze zou Otis graag een keer meenemen naar de stad, maar daar zijn veel mensen bang voor slangen. Anna moedigt Otis aan om het er niet bij te laten zitten. Al snel merken de mensen dat slangen niet zo eng zijn. De kapper vindt het zelfs leuk om voor de verandering eens een reptiel te wassen, en in de skatewinkel krijgt Otis een speciaal paar wielen. Opgewekt en met humor geschreven. Met fraaie, grappige illustraties in heldere kleuren. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar. Maisie Paradise Shearring is een Britse illustrator. In 2015 won ze de International Award for Illustration op de Bologna Children's Book Fair.

Specificaties

Nederlands | 9789492986603

Titel Anna en Otis
Auteur Maisie Paradise Shearring
Secundaire auteur Nicolette Hoekmeijer
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Amsterdam] : Boycott, [2023]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Vertaling Nicolette Hoekmeijer - Vertaling van: Anna and Otis. - Macmillan Children's Books, (c)2018
ISBN 9789492986603
PPN 438010310
Thematrefwoord Angsten ; Slangen ; Vriendschap
Taal Nederlands