Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Het celgeheugen
Boek

Het celgeheugen oude overlevingspatronen wissen en het pijnlichaam loslaten ([2023])/ Luis Angel Diaz, vertaling [uit het Engels] Jörgen van Drunen

Beschrijving van een alternatieve methode om pijnlijke herinneringen te verwerken door onbewuste patronen en verdrongen trauma's te leren herkennen en ze uit het lichaam te wissen. Onder andere gebaseerd op theorieën van Bruce Lipton en Eckhart Tolle over celgeheugen en het pijnlichaam.

Aanwezigheid

Recensie

Een hulpboek over het verwerken van pijn die voortkomt uit herinneringen. Naast de hersenen slaan ook het psychosomatische netwerk van zenuwen, organen, spieren en zelfs de huid negatieve herinneringen op. De auteur introduceert een proces dat hij Cellular Memory Release noemt, op basis van inzichten over het celgeheugen van Bruce Lipton en van het pijnlichaam van Eckhart Tolle. Daarbij wordt de pijn gebruikt om degene die pijn lijdt onbewuste patronen, oude wonden en verdrongen trauma's te leren herkennen en deze te wissen. Invoelend, toegankelijk en vanuit persoonlijke ervaringen geschreven. Luis Angel Diaz is geschoold in de oosterse geneeskunde, shiatsu, acupunctuur, voeding, kruidenleer, homeopathie, Touch for health en neurolinguïstisch programmeren.

Specificaties

Nederlands | 9789020220223 | 176 pagina's

Titel Het celgeheugen : oude overlevingspatronen wissen en het pijnlichaam loslaten
Auteur Luis Angel Diaz
Secundaire auteur Jörgen van Drunen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij AnkhHermes, [2023]
Overige gegevens 176 pagina's - portret - 21 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: Memory in the cells. - (c)2010
ISBN 9789020220223
PPN 437584739
Rubriekscode 604.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Psychosomatiek ; Psychotrauma's ; Alternatieve geneeswijzen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Psychosomatiek