Zuidwest-Frankrijk
Boek

Zuidwest-Frankrijk Dordogne, Lot, Gers & Gironde (maart 2023)/ Ruud Couwenhoven, redactie Marian Couwenhoven ; eindredactie en correctie Simone Lier-Timmermans, Renske Berckmoes

Verslag van een roadtrip door Zuidwest-Frankrijk, met beschrijvingen van de omgeving en tips voor reis en verblijf, bezienswaardigheden en culinaire tips van locals. Met kaarten en kleurenfoto's.

Aanwezigheid

Recensie

Een reisgids voor Zuidwest-Frankrijk in de serie 'Frankrijk Binnendoor Regiogids'. Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven beschrijft aan de hand van zijn eigen ervaringen op roadtrip door de Dordogne, Lot, Gers en Gironde wat er allemaal te doen valt in deze regio van Frankrijk. Met beschrijvingen van de omgeving, inspiratie voor wandel- en fietsroutes, culinaire tips van locals en beschrijvingen van sfeervolle markten. Inclusief verwijzing naar de bijbehorende website met extra tips, te downloaden gps-routes van de roadtrips en fietstochten en het luisterboek. Nuchter, eenvoudig en persoonlijk geschreven. Met kleurenfoto's en kaarten. Ruud Couwenhoven (1953) is een Nederlandse auteur. Hij schreef eerder de reisgids 'Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk'.

Specificaties

Nederlands | 9789083010632 | 191 pagina's

Titel Zuidwest-Frankrijk : Dordogne, Lot, Gers & Gironde
Auteur Ruud Couwenhoven
Secundaire auteur Marian Couwenhoven
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Stein : eRCeeMedia B.V., maart 2023
Overige gegevens 191 pagina's - foto's, kaarten - 19 cm
ISBN 9789083010632
PPN 437583996
Rubriekscode Frankrijk 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zuidwest-Frankrijk; Reisgidsen ; Zuidwest-Frankrijk; Reisbeschrijvingen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Frankrijk (Zuidwest-Frankrijk)

Relaties/Serie

Frankrijk binnendoor regiogids
Boek

Frankrijk binnendoor regiogids (2023-...)

vol. 1
Uitgeleend
Ruud Couwenhoven