Epiloog
Boek

Epiloog (maart 2023)/ tekst en idee Robert Kirkman, tekeningen Charlie Adlard ; inkt Stefano Gaudiano ; grijstonen Cliff Rathburn ; vertaling [uit het Engels] Olav Beemer ; eindredactie Patrice van der Linden

Rick, Dwight en Michonne beseffen dat gouverneur Milton de zaken in het Gemenebest anders aanpakt dan ze zouden willen. Ze zien een klassenmaatschappij die leidt tot een groeiend verzet. Wat kunnen ze eraan doen? Ballonstrip in zwart-wit. Vanaf ca. 15 jaar en ouder.

Aanwezigheid

Recensie

Stripverhaal over een dystopische wereld waarin zombies de aarde teisteren en de overgebleven, ongeïnfecteerde mensen moeten vechten om te overleven. De samenwerking tussen de bewoners van Alexandria en de bewoners van het Gemenebest zorgt voor een botsing van culturen. Rick, Dwight en Michonne beseffen al snel dat gouverneur Milton de zaken in het Gemenebest anders aanpakt dan ze zouden willen. Ze zien een klassenmaatschappij die leidt tot een groeiend verzet. Wat kunnen ze eraan doen? En vooral: willen ze dat wel? Bevat gewelddadige en bloedige scènes. Ballonstrip in zwart-wit. Vanaf ca. 15 jaar en ouder. Deze strip is deel 33, het laatste deel, van de serie: 'Walking Dead'. Vervolg op 'Rust in vrede' (2023)*.

Specificaties

Nederlands | 9789463065252

Titel Epiloog
Auteur Charlie Adlard
Secundaire auteur Robert Kirkman ; Stefano Gaudiano ; Cliff Rathburn ; Olav Beemer ; Patrice van der Linden
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave 's-Hertogenbosch : Silvester, maart 2023
Overige gegevens 80 ongenummerde pagina's - illustraties - 26 cm
ISBN 9789463065252
PPN 43822437X
Genre stripverhaal - griezelverhaal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Walking Dead
Boek

Walking Dead (2010-...)

vol. 33
Uitgeleend