Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
Megagoed (in bijna alles)
Boek

Megagoed (in bijna alles) (2021)/ door Liz Pichon, vertaald [uit het Engels] door Ieske van Heek

Tom kijkt erg uit naar het schoolreisje. Maar hij is weer eens vergeten om het inschrijfformulier aan zijn ouders te geven. Zou hij nog mee kunnen? Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tom kijkt enorm uit naar het schoolreisje: drie dagen van huis en alleen maar super coole dingen doen. Gewapend met een berg snoep en bananenkoekjes gaan ze op weg. Ze gaan vlotten bouwen, over een klimmuur, een vlottenrace doen en kajakken. Maar er gebeuren natuurlijk ook een heleboel rare dingen: exploderende popcorn, vleermuizen in de hut en middernachtfeestjes. Toms moeder mist hem nogal; ze heeft overal lieve briefjes tussen zijn spullen gestopt tot ergernis van Tom. Vijfde deel uit de serie over Tom Groot*. Vlot leesbaar, humoristisch verhaal in de stijl van de populaire serie 'Het leven van een loser'. De tekst wordt afgewisseld met striptekeningen, illustraties en tekstballonnen en veel getekende letters. Dit zorgt voor veel afwisseling in typografie en maakt het boek ook voor minder goede lezers toegankelijk. Met tekentips. Er wordt geen kleur gebruikt binnenin. Aantrekkelijk omslag. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025756567 | 255 pagina's

Titel Megagoed (in bijna alles)
Uniforme titel Megagoed Megagoed in bijna alles
Auteur Liz Pichon
Secundaire auteur Ieske van Heek
Type materiaal Boek
Editie Zesde druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2021
Overige gegevens 255 pagina's, 9 ongenummerde pagina's platen - zwart-wit illustraties - 24 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2014 - Vertaling van: Tom Gates is absolutely fantastic (at some things). - London : Scholastic Ltd, (c)2013. - (Tom Gates ; b. 5)
ISBN 9789025756567
PPN 439141893
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolreizen ; Schoolleven ; Dagboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Tom Groot
Boek

Tom Groot (2011-...)

vol. 5
Uitgeleend
Liz Pichon