Het verdwenen meer
Boek

Het verdwenen meer ([2023])/ Geronimo Stilton, redactionele coördinatie: Patricia Puricelli ; illustraties begin- en eindpagina's: Roberto Ronchi (tekening) en Ennio Bufi MAD5 (tekening-pag.123), Studio Parlapà en Andrea Cavallini (kleur) ; kaarten: Andrea Da Rold (tekening) en Andrea Cavallini (kleur) ; illustraties verhaal: WASABI! Studio (ontwerp) en Christian Aliprandi (kleur) ; vertaling [uit het Italiaans]: Loes Randazzo

Geronimo Stilton (ik-figuur) valt tijdens het ophangen van een dromenvanger van een krukje. Hij wordt wakker in het midden van Noord-Amerika als opperhoofd van de Lakotastam. MLP. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Wanneer Geronimo Stilton (ik-figuur) een telefoontje krijgt van de knappe Patty, kan hij zijn geluk niet op. Ze nodigt hem uit voor de opening van een speciale winkel. Daar krijgt hij een dromenvanger. Tijdens het thuis ophangen van de dromenvanger valt hij van een krukje. Wanneer hij ontwaakt, bevindt hij zich in het midden van Noord-Amerika waar hij het opperhoofd van een Lakotastam blijkt te zijn en terecht komt tussen bizons en wigwams. Er heerst grote droogte en Geronimo moet, als opperhoofd, daarvoor een oplossing zien te vinden. Deel uit de bekende serie 'Stilton'* dat het moet hebben van de leuke woordgrapjes, vele kleurenillustraties en speciale lay-out. Het boek is verdeeld in 22 hoofdstukken met achterin een inhoudsopgave. Tijdens het lezen van het verhaal krijg je veel informatie over indianen. Op het omslag slaat Geronimo in indianenoutfit op een trommel. Achter in het boek informatie over de andere delen uit de reeks, alsmede tips om met je vrienden in de natuur te gaan kamperen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463373531 | 112 pagina's

Titel Het verdwenen meer
Auteur Geronimo Stilton
Secundaire auteur Patrizia Puricelli ; Roberto Ronchi ; Andrea Da Rold ; Loes Randazzo ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Editie 3e druk, nieuwe editie 2017;
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2023]
Overige gegevens 112 pagina's, 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Uitgave is gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: Il segreto del Lago Scomparso. - Casale Monferrato : Edizioni Piemme, (c)2018. - Oorspronkelijke uitgave: (c)2008 - Oorspronkelijke titel: De indiaan met het gouden hart. - Amsterdam : De Wakkere Muis ; Mechelen : Baeckens Books, (c)2010. - (Stilton ; 38)
ISBN 9789463373531
PPN 439228360
Genre wild-west roman
Thematrefwoord Sioux
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Geronimo reeks
Boek

Geronimo reeks (2017-...)

vol. 38
Uitgeleend
Geronimo Stilton