Een dagje naar het strand
Boek

Een dagje naar het strand ([2023])/ Barbara Nascimbeni

Frido de hond gaat met zijn baasje een dagje naar zee. Terwijl zijn baasje een dutje in de schaduw doet, gaat Frido stiekem op ontdekkingstocht. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een prentenboek over Frido de hond die met zijn baasje een uitstapje maakt naar zee. Terwijl zijn baasje een dutje doet in de schaduw van een parasol, gaat Frido stiekem op ontdekkingstocht. Er zijn zandkastelen om te graven, golven om op te surfen, strandspelletjes om te verstoren en er is een ijscowagen! Maar kan Frido de weg weer terug vinden naar de parasol voordat zijn baasje wakker wordt? Met humor geschreven. Met vrolijke, stiftachtige tekeningen in geel, rood en blauw. Voor kinderen vanaf ca. 4 jaar. Barbara Nascimbeni (1969) is een internationaal bekende Belgische illustrator. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk werd in meer dan twintig landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789492986597

Titel Een dagje naar het strand
Auteur Barbara Nascimbeni
Secundaire auteur Nicolette Hoekmeijer
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Amsterdam] : Boycott, [2023]
Overige gegevens 46 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Vertaling Nicolette Hoekmeijer - Vertaling van: A day by the sea. - London : Thames & Hudson Ltd, (c)2022
ISBN 9789492986597
PPN 437436292
Thematrefwoord Strand ; Zeeen ; Honden
Taal Nederlands