De drie leeuwen
Boek

De drie leeuwen ([2023])/ tekst & tekeningen Bruno Bessadi, inkleuring Joo ; vertaling [uit het Frans] & lettering Remco Koning ; redactie Seppe Cools

Een leeuw die bezeten wordt door een kwaadaardige, carnivoor-dodende demon maakt samen met een onverwachte reisgenoot een reis naar het koninkrijk aan de andere kant van de zee om zijn volk te bevrijden. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 13 jaar.

Recensie

Het tweede deel in het fantasy-stripdrieluik 'De Ogerleeuw', waarin een boze demon en sociaal onrecht met elkaar botsen. Wat doet de leeuw Kgosi in de noordelijke regio's, zo ver van zijn eigen land? En waarom deelt hij zijn lichaam met een bloeddorstige, carnivoor-dodende demon? Vergezeld door geitje Wilt, een onverwachte reisgenoot, zal Kgosi tijdens de reis naar het koninkrijk aan de andere kant van de zee de waarheid ontdekken die hem in staat zal stellen zichzelf te vinden en zijn volk te bevrijden. 'De drie leeuwen' is getekend in een duistere stijl met levendige antropomorfe personages. De strip bevat gewelddadige scènes. Vanaf ca. 13 jaar. Bruno Bessadi (1974) is een Franse stripauteur en beeldend kunstenaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464603026 | 56 pagina's

Titel De drie leeuwen
Auteur Bruno Bessadi
Secundaire auteur Joo ; Remco Koning ; Seppe Cools
Type materiaal Boek
Uitgave Breda : Dark Dragon Books, [2023]
Overige gegevens 56 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Oorspronkelijke Franse uitgave: Drakoo, (c)2023
ISBN 9789464603026
PPN 438123328
Genre stripverhaal - avonturenroman
Thematrefwoord leeuwen ; Geiten ; Demonen ; Sociale ongelijkheid
Taal Nederlands