Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Het ontwaken van Kilimantsjoe
Boek

Het ontwaken van Kilimantsjoe (mei 2023)/ scenario Patrick Sobral, tekeningen Philippe Cardona ; inkleuring Florence Torta ; vertaling [uit het Frans] Dieter Van Tilburgh

Iedereen op de wereld van mensen en elfen is veranderd in kinderen! En er gebeuren vreemde dingen in de magische wereld van Alysia: de dieren zijn bang en de vulkaan Kilimantsjoe staat op uitbarsten. De Legendariërs gaan op onderzoek uit. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een stripverhaal over magie, een mysterie en een missie voor de Legendariërs. In een ultiem gevecht tussen goed en kwaad kwam er verjongingsmagie vrij waardoor alle volwassenen weer kinderen zijn geworden. In het nu door kinderen bewoonde Alysia gebeuren vreemde dingen. De dieren worden plotseling bang en de vulkaan Kilimantsjoe staat op uitbarsten. De Legendariërs proberen de zaak te onderzoeken, maar de inwoners van Alysia geven de helden de schuld en willen niet helpen. Maar er is meer nodig om de Legendariërs te ontmoedigen! Ballonstrip met kleurenillustraties in een op manga geïnspireerde stijl. Vanaf ca. 9 jaar. Patrick Sobral (Limoges, 1972) is een Franse striptekenaar en -auteur. Dit stripboek is het eerste deel van de serie: 'De Legendariërs missies' en is gebaseerd op de animatie-serie 'De Legendariërs', geproduceerd door Technicolor.

Specificaties

Nederlands | 9789463069663 | 41 pagina's

Titel Het ontwaken van Kilimantsjoe
Auteur Philippe Cardona
Secundaire auteur Patrick Sobral ; Florence Torta ; Dieter Van Tilburgh
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave 's-Hertogenbosch : Silvester Strips, mei 2023
Overige gegevens 41 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Oorspronkelijke Franse uitgave: Éditions Delcourt, (c)2021. - (Les legendaires missions ; 1)
ISBN 9789463069663
PPN 438489004
Genre stripverhaal - science-fiction
Thematrefwoord Tovenaars ; Mysteries ; Goed en kwaad
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Legendarie͏rs. Missies
Boek

Legendarie͏rs. Missies (2023-...)

vol. 1
Uitgeleend
Philippe Cardona