Cottage aan zee
Boek

Cottage aan zee (2023-2024)/ Hilde Veeren

Relaties/Serie

Duinroos
Boek

Duinroos (2023)

Als reisjournalist Molly in Duinroos van Hilde Veeren wordt ontslagen bij het tijdschrift waarvoor ze werkt, is ze compleet uit het lood geslagen. Uit pure wanhoop gaat ze in op het aanbod van haar tante om een paar weken op haar cottage te passen in Somerset. Een tijdelijke oplossing, denkt Molly. Maar dan ontmoet ze de aantrekkelijke Atlas, het type stoere man waarvan ze nooit had gedacht dat hij op haar zou vallen, en doet ze een unieke vondst op een rommelmarkt. Maar ook in Somerset is niets wat het lijkt... Heeft Molly dan nooit geluk?Een jonge reisjournaliste wordt ontslagen en vertrekt naar Engeland om op de cottage van haar tante te passen in Somerset. Daar ontmoet ze een aantrekkelijke man en doet ze een unieke vondst op een rommelmarkt. Maar ook in Somerset is niets wat het lijkt.

vol. dl. 1
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Hilde Veeren
Maretak
Boek

Maretak (2023)

Een jonge vrouw is blij met haar cottage op het Engelse platteland en met haar aanstaande bruiloft. Maar dan lopen er allemaal dingen mis.

vol. dl. 2
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Hilde Veeren
Zeedistel
Boek

Zeedistel (2024)

Molly heeft het druk met haar wandelboek, haar huwelijk met James, en de bruiloft van haar beste vriendin. Ondertussen denkt ze na over de volgende stap in haar leven: een baby. Om tot zichzelf te komen reist ze naar het Franse eiland Île-de-Ré, waar ze een geheim ontdekt dat haar niet meer loslaat.

vol. dl. 3
In bestelling
Hilde Veeren

Specificaties

Nederlands

Titel Cottage aan zee
Auteur Hilde Veeren
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Xander, 2023-2024
Overige gegevens 3 delen - 22 cm
PPN 439238293
Taal Nederlands