De regels van het spel
Boek

De regels van het spel ([2023])/ Marijke Verhoeven

De levens van een drukbezet evenmanager, een kunstenares en een zangeres raken met elkaar verstrengeld tijdens de voorbereidingen van een liefdadigheidsconcert.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannende roman waarin een ABBA-tributeconcert verrassende gevolgen heeft voor drie vrouwen. Tess is een drukbezet eventmanager en ook een alleenstaande moeder. Lotta is kunstenares en worstelt met een intens verdriet. Mia was zangeres, tot één foute beslissing alles voor haar veranderde. De levens van de drie vrouwen raken met elkaar verstrengeld tijdens de voorbereidingen van een liefdadigheidsconcert. Lukt het ze om boven zichzelf uit te stijgen, of wordt het concert van het jaar hun Waterloo? Ieder hoofdstuk wordt gelinkt naar een liedje van de bekende popgroep ABBA. Vlot en zeer toegankelijk geschreven. Marijke Verhoeven (Groningen 1967) schreef al acht thrillers. 'De regels van het spel' verscheen eerder in drie delen (Tess, Lotta & Mia).

Specificaties

Nederlands | 9789461098009 | 314 pagina's

Titel De regels van het spel
Auteur Marijke Verhoeven
Type materiaal Boek
Uitgave [Laren] : De Crime Compagnie, [2023]
Overige gegevens 314 pagina's - 22 cm
Annotatie Op omslag: Een ABBA-tributeconcert heeft verrassende gevolgen voor drie vrouwen - Eerder verschenen in drie delen (Tess, Lotta & Mia) bij De Verhalenfabriek, de uitgeverij van Tussendoortjes
ISBN 9789461098009
PPN 439173051
Genre thriller - romantische verhalen
Thematrefwoord Muziek ; Abba
Taal Nederlands