Wat zegt de tijger? Grrrr!
Boek

Wat zegt de tijger? Grrrr! beweeg de schuifjes en je hoort de wilde dieren ([2023])/ illustraties: Ailie Busby, tekst: Sam Taplin ; muziek: Anthony Marks ; vertaling [uit het Engels]: Els Peeters

Ga mee de jungle in en luister naar de geluiden van de dieren. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Hardkartonnen prentenboek met vier bladen. Als je de batterij aan de achterkant van het boek aanzet, krijg je bij het verschuiven van een schuifje in een uitsparing van de pagina het geluid te horen dat de dieren die afgebeeld zijn, maken. Per pagina zie en hoor je twee diersoorten, ze komen tevoorschijn als je het schuifje op de pagina verplaatst. Het boek is stevig uitgevoerd. De dieren die aan bod komen zijn: tijger, luipaard, beer, wolf, nijlpaard, apen, papegaaien en olifant. Voor kinderen herkenbaar als ze in de dierentuin komen. De tekst bestaat uit zinnen als: "Een tijger zegt..Grr". Alleen de wolf wordt niet benoemd. Er valt veel te zien op de platen, schematisch getekende dieren en planten, waarvan de slang op elke afbeelding terugkomt. Vanaf 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781805310150

Titel Wat zegt de tijger? Grrrr! : beweeg de schuifjes en je hoort de wilde dieren
Auteur Ailie Busby
Secundaire auteur Sam Taplin ; Anthony Marks ; Els Peeters
Type materiaal Boek
Uitgave Londen : Usborne, [2023]
Overige gegevens 8 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Usborne slider sound books roarr. - Londen : Usborne Publishing Ltd., (c)2023
ISBN 9781805310150
PPN 438668642
Genre dierenleven
Thematrefwoord Wilde dieren ; Geluiden
Taal Nederlands