Laat ze maar aanmodderen
Boek

Laat ze maar aanmodderen (mei 2023)/ scenario Laurent Dufreney, tekeningen Miss Prickly ; inkleuring Paillat ; vertaling [uit het Frans] Mariella Manfré

Tijdens de zomer worden er vakantiekampen gehouden op de manege, maar dat weerhoudt de paarden en pony's er niet van om de boel goed op stelten te zetten! Eenpagina-ballonstrips in kleur. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een stripalbum met vrolijke eenpaginastrips over een bijzonder clubje paarden en pony's in de serie 'Te paard!'. Het is zomer. De lessen op de manege zijn afgelopen, dus nu is er ruimte voor vakantiekampen. Op het programma staan equitherapie, allerlei spelletjes en logeren in tenten. Maar dat weerhoudt onze vierbenige vrienden er niet van om de boel goed op stelten te zetten! Een gezellig en kleurrijk clubje paarden en pony's haalt grappen uit terwijl ze alles in de gaten houden en de ruiters het leven zuur maken. 'Laat ze maar aanmodderen' is eenvoudig en met humor geschreven. Speels en licht cartoonesk getekend door Miss Prickley, met helder en naturel kleurgebruik. Voor paardenliefhebbers vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464840063 | 40 pagina's

Titel Laat ze maar aanmodderen
Auteur Prickly (Miss)
Secundaire auteur Laurent Dufreney ; ... Paillat ; Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave 's-Hertogenbosch : Silvester, mei 2023
Overige gegevens 40 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Oorspronkelijke Franse uitgave: Éditions Delcourt, (c)2022. - (A cheval! ; 9)
ISBN 9789464840063
PPN 438651324
Genre stripverhaal - paarden/pony's
Thematrefwoord paarden ; pony's
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Te paard!
Boek

Te paard! (2016-...)

vol. 9
Uitgeleend
Prickly (Miss)