Smurfin is een Smurf zoals alle anderen
Boek

Smurfin is een Smurf zoals alle anderen ([2023])/ scenario Falzar en Thierry Culliford, illustraties Antonella Dalena ; inkleuring Paolo Maddaleni

Smurfin wil graag helpen in het Smurfendorp, maar de anderen vinden dat niet nodig. Smurfin heeft er genoeg van: zij kan ook helpen, want ze is een Smurf zoals alle anderen! En dat brengt haar op een grappig idee. Ballonstrip in kleur. Zelf lezen vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een grappige en leerzame smurfenstrip voor beginnende lezers over anders zijn. Smurfin wil graag helpen in het Smurfendorp, maar de andere Smurfen vinden dat niet nodig en geven haar liever bloemen. Smurfin besluit echter dat ze net zo nuttig kan zijn als de andere Smurfen en komt met een grappig idee om dit te bewijzen. De strip bevat aan het einde ook een dossier, opgesteld door psychologe Diane Drory, met tips en adviezen over je anders voelen en respect tonen voor elkaar. In eenvoudige taal geschreven. Ballonstrip met kleurenillustraties in de stijl van het bekende Smurfen-universum. Zelf lezen vanaf ca. 6 jaar. Dit boek maakt deel uit van de serie: 'De Smurfen, eerste stripverhaaltjes om zelf te lezen'.

Specificaties

Nederlands | 9789002278518 | 35 pagina's

Titel Smurfin is een Smurf zoals alle anderen
Auteur Antonella Dalena
Secundaire auteur Falzar ; Thierry Culliford ; Paolo Maddaleni
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2023]
Overige gegevens 35 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaald uit het Frans - Vertaling van: La Schtroumpfette est un Schtroumpf comme les autres. Brussel : Éditions du Lombard, (c)2020. - (Grandir avec les Schroumpfs)
ISBN 9789002278518
PPN 439261236
Rubriekscode 415.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Hulpvaardigheid
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Hulpvaardigheid

Relaties/Serie

De SmurfenTM
Boek

De SmurfenTM eerste stripverhaaltjes om zelf te lezen (2021-...)

vol. 5
Uitgeleend
Antonella Dalena