A touch of darkness [Nederlands}
Boek

A touch of darkness [Nederlands} ([2023])/ Scarlett St. Clair, vertaling [uit het Engels] Ed van Eeden

Een jonge journaliste die haar identiteit als Griekse godin van de lente probeert te verhullen, verliest een weddenschap met de god van de dood en moet leven creëren in de onderwereld.

Aanwezigheid

Recensie

Een fantasy-roman over mythologische personages uit de Griekse oudheid in een moderne setting. Persephone, godin van de lente, verhuist naar Nieuw Athene en hoopt daar een normaal leven te kunnen leiden als doodgewone journalist. Op een avond in club Nevernight, de populairste club van de stad, ontmoet ze Hades. Ze verliest een weddenschap met hem en moet leven creëren in de onderwereld. Als ze dat niet doet, zal ze voor eeuwig haar vrijheid verliezen. Vlot en zeer toegankelijk geschreven. Met expliciete scènes. Scarlett St. Clair is de auteur van onder andere de 'Hades x Persephone'- en 'Adrian x Isolde'-saga's. Ze verweeft Griekse mythologie, moordmysteries en het hiernamaals in haar werk. Dit boek is deel 1 van de serie: 'Hades x Persephone'.

Specificaties

Nederlands | 9789020550634 | 381 pagina's

Titel A touch of darkness [Nederlands}
Auteur Scarlett St. Clair
Secundaire auteur Ed van Eeden
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij Zomer & Keuning, [2023]
Overige gegevens 381 pagina's - 24 cm
Annotatie Vertaling van: A touch of darkness. - Naperville, Illinois : Bloom Books, (c)2021. - (Hades x Persephone). - Oorspronkelijke uitgave: Oklahoma : Scarlett St. Clair, 2019
ISBN 9789020550634
PPN 438446089
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Hades x Persephone-serie
Boek

Hades x Persephone-serie (2023-...)

vol. dl. 1
Uitgeleend
Scarlett St. Clair