Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Uitgestorven!
Boek

Uitgestorven! planten en dieren in gevaar... ...en wat kun jij doen?/ Anna Claybourne : vertaling [uit het Engels]: Rianne Aarts ; eindredactie: Dorette Zwaans ([2023])

Leer alles over het uitsterven van plant- en diersoorten en wat je daartegen kunt doen. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een educatief jeugdboek over bedreigde planten en dieren. Is al het leven op aarde met uitsterven bedreigd? Kan uitsterven ook voorkomen worden? De mens is een belangrijke oorzaak van het uitsterven van dieren en planten. De meeste mensen beseffen dat er zuinig moet worden omgegaan met het leven op aarde. Dit boek geeft tips hoe kinderen en grote mensen zelf kunnen helpen, bijvoorbeeld door te recyclen, goede doelen te steunen en te zorgen dat de kat geen wilde dieren opeet. In enthousiasmerende stijl geschreven. Speels opgemaakt en ruimschoots voorzien van kleurenfoto's en -illustraties. Voor lezers vanaf ca. 9 jaar. Anna Claybourne (1969) is een internationaal bekende Brits-Amerikaanse auteur. Haar werk werd in meer dan twintig landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789464392166 | 48 pagina's

Titel Uitgestorven! : planten en dieren in gevaar... ...en wat kun jij doen?/ Anna Claybourne : vertaling [uit het Engels]: Rianne Aarts ; eindredactie: Dorette Zwaans
Auteur Anna Claybourne
Secundaire auteur Rianne Aarts ; Dorette Zwaans
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2023]
Overige gegevens 48 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Extinction planet. - The Watts Publishing Group, (c)2022
ISBN 9789464392166
PPN 439041937
Rubriekscode 576
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Uitgestorven dieren ; Bedreigde dieren ; Bedreigde planten
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Uitgestorven dieren