Het kookboek van Pippi Langkous
Boek

Het kookboek van Pippi Langkous recepten uit Villa Kakelbont (2023)/ met teksten van David Sundin

Recepten uit de keuken van de vrolijke en eigenwijze Pippi Langkous, van een piratenontbijt tot Zweedse gehaktballetjes. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk kinderkookboek met recepten uit de keuken van Pippi Langkous. Iedereen weet dat Pippi Langkous een paard kan optillen, een tas vol gouden munten heeft en dat ze de zeven zeeën is overgevaren. Maar ze kan óók nog eens enorm goed koken. In dit boek leert Pippi jonge keukenprinsen en -prinsessen de lekkerste gerechten maken, van een piratenontbijt tot Pippi's gehaktballetjes en van kaneelbroodjes tot pannenkoeken. Met een extra speciaal recept voor pillen die helpen tegen volwassen worden. In begrijpelijke taal en met humor geschreven. Voor jonge thuiskoks vanaf ca. 6 jaar. David Sundin (1976) is een Zweedse schrijver, komiek, en televisiepresentator.

Specificaties

Nederlands | 9789047632993 | 47 pagina's

Titel Het kookboek van Pippi Langkous : recepten uit Villa Kakelbont
Auteur David Sundin
Secundaire auteur Astrid Lindgren ; Ingrid Vang Nyman ; Tineke Jorissen-Wedzinga
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Rubinstein Publishing, 2023
Overige gegevens 47 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie (c) Citaten: Astrid Lindgren ; (c) Illustraties: Ingrid Vang Nyman ; (c) Recepten: Johanna Westman. - (c) Vertaling uit het Zweeds; Tineke Jorissen-Wedzinga - Vertaling van: Pippi L°angstrumps kokbok. - Stockholm : Rabén & sjögren, 2022
ISBN 9789047632993
PPN 437522776
Rubriekscode 629.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kookboeken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Kookboeken