Piraten in de straat
Boek

Piraten in de straat ([2023])/ door Jonny Duddle, vertaald [uit het Engels] door Bette Westera

Sanne krijgt nieuwe buren en dat zijn heuse piraten! Zij vindt dat heel leuk, maar de andere bewoners van het plaatsje zijn er niet van gediend. Oblong prentenboek met paginagrote, gedetailleerde kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een grappig en stoer prentenboek over een meisje dat piraten als nieuwe buren krijgt. Sanne beleeft met de stoere Sam van de piratenfamilie Vrijbuiter allerlei avonturen, terwijl er in hun dorp Surf-aan-Zee veel geroddeld wordt over familie Vrijbuiter. In geestige stijl en op rijm geschreven. Oblong prentenboek met paginagrote, gedetailleerde kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar. Jonny Duddle (Flintshire, 1971) is een internationaal bekende schrijver, illustrator, beeldend kunstenaar en ontwerper. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven. 'Piraten in de straat' won de Waterstones Children's Book Prize.

Specificaties

Nederlands | 9789026166815

Titel Piraten in de straat
Auteur Jonny Duddle
Secundaire auteur Bette Westera
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, [2023]
Overige gegevens 30 ongenummerde pagina's, 2 vouwbladen - gekleurde illustraties - 26 × 30 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: met in de hoofdrol: de familie Vrijbuiter - Op omslag: Winnaar van de Waterstone's children's book prize - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: 2013 - Vertaling van: The pirates next door. - Dorking, Surrey : Templar Publishing, 2011. - (A Templar book)
ISBN 9789026166815
PPN 438431308
Thematrefwoord Zeerovers ; Vooroordelen ; Buitenstaanders ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands