Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Can't hurt me
Boek

Can't hurt me master je mindset en doe het onmogelijke ([2023])/ David Goggins, vertaling [uit het Engels]: Marjan Doets, Marianne Kerkhof, Janke Greving ; bewerking: Kirsten Verhagen

Persoonlijk relaas van de gepensioneerde Navy SEAL (1975) die door hard werken, discipline en mentale weerbaarheid zijn leven weer op peil kreeg na een moeilijke jeugd. Met adviezen voor persoonlijke groei, het overwinnen van pijn en angst en het ontwikkelen van een veerkrachtige mindset. Met foto's.

Aanwezigheid

Recensie

Een persoonlijk getint motivatie- en zelfhulpboek van David Goggins over de kracht van zelfdiscipline, hard werken en mentale weerbaarheid. David Goggins kindertijd was een nachtmerrie vol armoede, vooroordelen en fysiek misbruik, maar toch wist hij zichzelf te transformeren tot duursporter en een icoon van de Amerikaanse strijdkrachten. In dit boek vertelt hij zijn levensverhaal, en beschrijft hij hoe de meeste mensen slechts veertig procent van hun capaciteiten benutten. Met zijn veertigprocentregel en met zijn eigen verhaal helpt hij anderen hun volledige potentieel te bereiken door pijn en angst te overwinnen. Nuchter, direct en toegankelijk geschreven. Voor lezers van Dai Carter en kijkers van tv-programma's als Special Forces en Kamp van Koningsbrugge. Met zwart-witfoto's. David Goggins (1975) is een gepensioneerde Navy SEAL. Tegenwoordig loopt hij ultra-races, geeft hij lezingen en werkt hij als noodhulptechnicus op de spoedeisende hulp en in de zomer als bosbrandweerman in British Columbia.

Specificaties

Nederlands | 9789043929868 | 367 pagina's

Titel Can't hurt me : master je mindset en doe het onmogelijke
Auteur David Goggins
Secundaire auteur Marjan Doets ; Kirsten Verhagen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2023]
Overige gegevens 367 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Nederlandse editie - Vertaling van: Can't hurt me. - Lioncrest Publishers, (c)2018
ISBN 9789043929868
PPN 438453255
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zelfverwerkelijking; Verhalen ; Zelfhulp
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Zelfverwerkelijking