The White lotus. Season 1-2
DVD

The White lotus. Season 1-2 ([2023])/ Mike White

Televisieserie waarin de perikelen van gasten en medewerkers van de fictieve resortketen White Lotus aan de orde komen. Het eerste seizoen speelt zich af op Hawaï, het tweede op Sicilië.

Recensie

White Lotus Seizoen 1: Het eerste seizoen van deze serie beschrijft een week uit het leven van vakantiegangers terwijl ze ontspannen en verjongen in het paradijs in Hawaï. Met elke voorbijgaande dag, een donkere complexiteit in deze beeld-perfecte reizigers, de vrolijke medewerkers, en de idyllische locatie zelf. White Lotus Seizoen 2: De Witte Lotus in Taormina (Sicilië) opent haar deuren voor haar nieuwe gasten in een adembenemende omgeving. Maar onder de ogenschijnlijke glamour van deze magische plek kunnen de kleine verhalen van de bewoners van het hotel snel omslaan in grote problemen. En het wordt een zeer lange week voor sommigen. IMDb-score: 7,9/10.

Specificaties

EngelsFrans

Titel The White lotus. Season 1-2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Mike White ; Jennifer Coolidge
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video, [2023]
Overige gegevens 4 dvd-video's (13 × 60 min.) - geluid, kleur, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jennifer Coolidge. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van televisieserie: Verenigde Staten : HBO, 2021-2022
PPN 439268613
Taal EngelsFrans

Relaties/Serie

The White lotus
Boek

The White lotus (2022-....)

Serie over de belevenissen van een groep vakantiegangers in het exclusieve White Lotus-resort in Hawai en de manager Armand.

vol. Seizoen 1-2
Uitgeleend