Alle hens aan dek
Boek

Alle hens aan dek (september 2023)/ Ian Mark, geillustreerd door Louis Ghibault ; vertaald [uit het Engels] door Sandra Hessels | Creative Difference

Leerling-monsterjager Jack reist samen met zijn beste vriendin Nancy en de tweehonderd jaar oude monsterjager Stuip naar Schotland om de monsters te bestrijden die in een oeroud klooster de boel op stelten zetten. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het tweede deel van de avonturenserie 'Monsterjagen'*. Leerling-monsterjager Jack reist samen met zijn beste vriendin Nancy en de chagrijnige, tweehonderd jaar oude monsterjager Stuip naar Schotland. Ze zijn daar om monsters te bestrijden die een oeroud klooster op stelten zetten. En misschien blijft er nog tijd over om Nessie te zoeken. Tijdens hun avontuur krijgen ze te maken met Misttrollen, spoken, vreemde lochwezens en een rivaliserende monsterjager. Bovendien dreigt er een geheimzinnige vloek die het einde van de wereld kan betekenen. Met veel humor geschreven. Met eenvoudige zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789402713077 | 295 pagina's

Titel Alle hens aan dek
Auteur Ian Mark
Secundaire auteur Louis Ghibault ; Sandra C. Hessels
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, september 2023
Overige gegevens 295 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Monsters bite back. - London : Farshore, 2023. - (Monster hunting ; 2)
ISBN 9789402713077
PPN 438417364
Genre humoristische roman - griezelverhaal
Thematrefwoord Monsters ; Schoolleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Monsterjagen
Boek

Monsterjagen (2022-...)

vol.
Uitgeleend
Ian Mark