Hoe verjaag je een monster?
Boek

Hoe verjaag je een monster? ([2023])/ Jana Bauer, geïllustreerd door Malgorzata Zajac ; vertaling [uit het Sloveens]: Roel Schuyt

Pelle vraagt zijn buurjongen Oscar om hulp, want er zit een monster onder zijn bed. Pelle bedenkt de ene na de andere oplossing, maar het is uiteindelijk buurman Ratel die de gouden tip heeft. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een prentenboek over monsters onder je bed en hoe je ervan afkomt. Pelle is bang, want hij heeft zo'n monster onder zijn bed. Is het een woeste, een bijterige of een harige? Nee, het is een langstaart. Pelles buurjongen Oscar wil hem graag helpen om van het monster af te komen, maar niets lijkt te werken. Gelukkig weet de aardige buurman, meneer Ratel, raad: hij geeft ze een bijzonder doosje dat het probleem wel zal verhelpen. Lichtvoetig en invoelend geschreven. Met fraaie kleurenillustraties. Voor kinderen vanaf ca. 4 jaar. Jana Bauer (Ljubljana, 1975) is een Sloveense auteur van kinderboeken. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789026166945

Titel Hoe verjaag je een monster?
Auteur Jana Bauer
Secundaire auteur Malgorzata Zajac ; Roel Schuyt
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : De Fontein Jeugd, [2023]
Overige gegevens 34 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Vertaling van: Kako prestrasiti posast. - Ljublana : KUD Sodobnost International, (c)2020
ISBN 9789026166945
PPN 438431421
Thematrefwoord Angsten ; Monsters ; Vriendschap
Taal Nederlands