Hertje gaat de zon achterna
Boek

Hertje gaat de zon achterna ([2023])/ geïllustreerd door Quang & Lien, tekst: Joanna McInerney ; vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar/Vitataal ; redactie en productie: Vitataal

Hertje houdt heel erg van de zon en wordt bang en verdrietig als die ondergaat. Hij besluit op reis te gaan om vriendjes te worden met de zon en hem nooit meer uit het oog te verliezen. Prentenboek met fabelachtige kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een origineel prentenboek over de schoonheid van de natuur en het overwinnen van angsten. Hertje houdt heel erg van de zon en vindt de zon het mooiste wat er is. Maar als de zon ondergaat, wordt het hertje bang en verdrietig. Niemand kan hem vertellen waar de zon naartoe gaat, dus besluit hij op reis te gaan om de zon te zoeken. In zachte en invoelende stijl geschreven. Met fraaie, warme en fabelachtige kleurenillustraties. Geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 jaar. Quang & Lien is een prijswinnend Vietnamees illustratorduo. Ze hebben vele boeken in verschillende landen van illustraties voorzien en wonnen meerdere prijzen.

Specificaties

Nederlands | 9789048320974

Titel Hertje gaat de zon achterna
Auteur ... Quang
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur ... Lien ; Joanna McInerney ; Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2023]
Overige gegevens 41 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 33 cm
Annotatie Vertaling van: The fawn who chased the sun. - London : Templar Boos, 2022
ISBN 9789048320974
PPN 438416570
Thematrefwoord Angsten ; Zoektochten ; Natuur ; Zon ; Herten
Taal Nederlands