In de zevende hemel
Boek

In de zevende hemel ([2023])/ Heike Eva Schmidt, illustraties: Nikolai Renger ; vertaling [uit het Duits]: Erika Venis ; redactie en productie: Vitataal

Als de mensen en dieren van boerderij Elzenbeek worden bedreigd, gaan de lama's uitzoeken wie hier achter zit. Krijgen ze de dader te pakken? Met zwart-wit illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een avontuurlijk jeugdboek over de lama's van boerderij Elzenbeek, deel 2 uit de serie 'De Lamabende'*. Vokonela is verliefd op Daphne, de dromedaris van de dierenopvang. Peterselie ziet groen van jaloezie en ook Einstein is niet blij met de verliefdheid van zijn vriend. Maar wanneer de mensen en dieren van de opvang worden bedreigd, steken de lama's hun koppen bij elkaar en gaan ze op onderzoek uit. Krijgen ze met hun detective-speurneuzen de dader te pakken? En kunnen ze voorkomen dat hun nieuwe vrienden van de dierenopvang worden weggejaagd? Levendig en met humor geschreven. Met enkele cartooneske zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar. Heike Eva Schmidt (1969) is een Belgische schrijver en journalist. Ze schreef een klein aantal boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789048321001 | 187 pagina's

Titel In de zevende hemel
Auteur Heike Eva Schmidt
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Nikolai Renger ; Erika Venis
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2023]
Overige gegevens 187 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Extra ondertitel op titelpagina en omslag: Met hart & speeksel - Vertaling van: Auf Wolle 7. - Stuttgart : Planet!, 2022. - (Die Lama Gang : mit Herz & Spucke)
ISBN 9789048321001
PPN 43841649X
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Lama's ; Bedreigingen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Lamabende
Boek

De Lamabende (2022-...)

vol.
Uitgeleend
Heike Eva Schmidt