Lizzy Klaver en de ster van Nazkyr
Boek

Lizzy Klaver en de ster van Nazkyr (2023)/ Nathan van de Wouw, illustraties Laura Diehl ; redactie Jacqueline Zirkzee en Jet Hoogerwaard

Lizzy keert terug naar de magische onderaardse wereld van Lumina en het duistere Murghu. Ze moet haar vrienden zien te vinden en Lumina beschermen tegen de oprukkende duisternis. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een fantasierijk boek over vriendschap, jezelf zijn, magie en geheimen, het vervolg op 'Lizzy Klaver en de ongeschreven brieven'*. Na haar laatste avontuur probeert Lizzy het gewone leven weer op te pakken, maar ze ontvangt een mysterieus bericht uit de magische onderaardse wereld Lumina. Haar vrienden zijn in gevaar en ondanks tegenwerking van de onaangename juffrouw Balk, besluit Lizzy hen te helpen. Een nieuw, gevaarlijk avontuur brengt haar tot in het hart van het duistere rijk Murghu, waar ze hoopt de magische ster van Nazkyr te gebruiken om haar vrienden te vinden en Lumina te beschermen tegen de oprukkende duisternis. In vloeiende, spannende stijl geschreven. Met enkele kleine zwart-witillustraties en een getekende kaart van het fictieve gebied. Geschikt voor lezers vanaf ca. 10 jaar. Nathan van de Wouw (1970) is een Nederlandse werktuigbouwkundig ingenieur, hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven en aan de University of Minnesota in de VS. Hij schreef een klein aantal boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789090369204 | 263 pagina's

Titel Lizzy Klaver en de ster van Nazkyr
Auteur Nathan van de Wouw
Secundaire auteur Laura Diehl ; Jacqueline Zirkzee
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Weert] : Nathan van de Wouw, 2023
Overige gegevens 263 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vervolg op: Lizzy Klaver en de ongeschreven brieven
ISBN 9789090369204
PPN 438772296
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Jezelf zijn ; Geheimen ; Magie
Taal Nederlands