Verschrikking de Kat
Boek

Verschrikking de Kat (2023)/ Michael Rosen, illustraties: Nicola O'Byrne ; vertaald [uit het Engels] door Selma Noort ; redactie: Ezra van Wilgenburg

Verschrikking de Kat belooft plechtig dat hij niet meer op muizen zal jagen. In plaats daarvan trakteert hij op kaas! Maar kunnen de muizen Verschrikking geloven? Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk en sprookjesachtig kinderboek over een spel tussen kat en muis. De gevreesde kat Verschrikking belooft de muizen dat hij is veranderd. Hij zal niet meer op ze jagen. In plaats daarvan trakteert hij de muizen op kaas! De muizen vertrouwen het niet - ze vragen zich af of ze Verschrikking kunnen geloven. Is er werkelijk vrede aangebroken tussen kat en muis? Of heeft Verschrikking soms andere plannen? Sprookjesachtig en met humor geschreven. Met vrolijke kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 jaar. Michael Rosen (1946) is een Britse kinderboekenschrijver, dichter en presentator. Hij is onder meer bekend van het boek 'Wij gaan op berenjacht'. Van het verhaal bestaat ook een 'meeluisterboek', een hulpmiddel om de leesvaardigheid van de beginnende lezers te bevorderen.

Specificaties

Nederlands | 9789463525367 | 63 pagina's

Titel Verschrikking de Kat
Auteur Michael Rosen
Secundaire auteur Nicola O' Byrne ; Selma Noort ; Ezra van Wilgenburg
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Arnhem : Bontekoe, 2023
Overige gegevens 63 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Dread cat. - Edinburgh : Barrington Stoke Ltd, (c)2017
ISBN 9789463525367
PPN 438760441
Thematrefwoord Katten ; Muizen
Taal Nederlands