Clive Cusslers Duivelse zee
Boek

Clive Cusslers Duivelse zee een Dirk Pitt avontuur ([2023])/ Clive Cussler, uit het Engels vertaald door Pieter Cramer ; door Dirk Cussler

Als Pitt en zijn gezellen bij toeval een verongelukt vliegtuig in zee vinden, komen ze in aanraking met Chinezen die niet willen dat ze goede sier maken met die vondst.

Aanwezigheid

Recensie

Een avontuurlijke thriller in de serie over Dirk Pitt. In dit boek gaat Pitt op zoek naar een vermist Boeddhistisch artefact dat in 1959 verloren is gegaan tijdens de communistische invasie in Tibet. Zestig jaar later ontdekt hij een vergeten vliegtuigcrash in de Filipijnenzee, die nieuwe aanwijzingen naar het artefact oplevert. Voordat hij het mysterie kan ontrafelen, krijgt hij echter de opdracht om een verloren supersonische raket te vinden. Ondertussen kaapt een groep Chinese militairen een schip dat de diepe wateren van de oceaan in een duivelse zee kan veranderen, en ook zij zijn de raket op het spoor. Vlot, meeslepend en zeer toegankelijk geschreven. Clive Cussler (Aurora, 1931 - Scottsdale, 2020) schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Zijn zoon Dirk Cussler werkt al jaren mee aan de 'Dirk Pitt-serie' en heeft sinds het overlijden van zijn vader het stokje officieel overgenomen.

Specificaties

Nederlands | 9789044366433 | 399 pagina's

Titel Clive Cusslers Duivelse zee : een Dirk Pitt avontuur
Uniforme titel Duivelse zee
Auteur Dirk Cussler
Secundaire auteur Clive Cussler ; Pieter Cramer
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : The House of Books, [2023]
Overige gegevens 399 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Clive Cussler's The devil's sea. - New York : G.P. Putnam's Sons, 2021
ISBN 9789044366433
PPN 438309022
Genre thriller - avonturenroman
Thematrefwoord Filipijnen ; Zeeen
Taal Nederlands