Berg des doods
Boek

Berg des doods ([2023])/ Preston & Child, vertaald [uit het Engels] door Marjolein van Velzen

FBI-agent Corrie Swanson en archeoloog Nora Kelly onderzoeken de verdwijning van negen mensen die vijftien jaar geleden tijdens een backpackingtrip in de bergen van New Mexico verdwenen.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannende thriller waarin de jonge FBI-agent Corrie Swanson samenwerkt met archeoloog Nora Kelly om te onderzoeken wat er vijftien jaar geleden is gebeurd toen negen bergbeklimmers niet terugkwamen van een winterse backpacktrip in de bergen van New Mexico. Op hun laatste kampeerplek werd een bizarre scene aangetroffen waaruit bleek dat ze de tent hadden opengesneden om blootsvoets hun dood tegemoet te rennen. Er werden destijds maar zes lichamen gevonden. Nu, vijftien jaar later, worden er nog twee lichamen gevonden. Swanson en Kelly gaan op zoek naar het laatste slachtoffer, maar hun zoektocht ontwaakt een lang sluimerend kwaad. Zeer toegankelijk en met vaart geschreven. Douglas Preston en Lincoln Child zijn de auteurs van de bekende 'Pendergast-thrillers' en de thrillers over archeoloog Nora Kelly. 'Berg des doods' is het vierde deel met archeoloog Nora Kelly en FBI-agent Corrie Swanson in de hoofdrol.

Specificaties

Nederlands | 9789021031101 | 347 pagina's

Titel Berg des doods
Auteur ... Preston
Secundaire auteur ... Child ; Marjolein van Velzen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2023]
Overige gegevens 347 pagina's - 23 cm
Annotatie Op omslag: Een Nora Kelly-thriller - Vertaling van: Dead mountain. - New York : Grand Central Publishing, (c)2023
ISBN 9789021031101
PPN 438384229
Genre thriller
Thematrefwoord Bergsporters ; Verdwijningen
Taal Nederlands