De laatste duivel die sterft
Boek

De laatste duivel die sterft (2023)/ Richard Osman, vertaald [uit het Engels] door Eefje Bosch, Mechteld Jansen en Elise Kuip

De bejaarde leden van De moordclub (op donderdag) raken tegen wil en dank betrokken bij de zoektocht naar een waardevol, maar ook zeer illegaal pakketje, en krijgen te maken met hun meest angstaanjagende tegenstander ooit.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannende en vermakelijke whodunnit van de auteur van 'De moordclub (op donderdag)'. Tijdens de kerstdagen raakt een uiterst waardevol en illegaal pakketje vermist in de buurt van het seniorencomplex in Coopers Chase. De bejaarde leden van De moordclub (op donderdag) worden tegen wil en dank betrokken bij de zoektocht. Er ontstaat chaos en paniek, en er vallen slachtoffers. Elizabeth, Ron, Joyce en Ibrahim krijgente maken met hun meest angstaanjagende tegenstander ooit. Er ismoordenaar onderweg, en alles draait om de vraag: wie is delaatste duivel die sterft? 'De laatste duivel die sterft' is met een vlotte pen en een scherp gevoel voor humor geschreven, en leest als een mix van Agatha Christie en Hendrik Groen. Richard Osman (1970) is een Britse televisieproducent en presentator van programma's op de BBC. 'De moordclub (op donderdag)' was zijn debuut en wordt op dit moment door Steven Spielberg verfilmd.

Specificaties

Nederlands | 9789403129280 | 419 pagina's

Titel De laatste duivel die sterft
Auteur Richard Osman
Secundaire auteur Eefje Bosch
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Cargo, 2023
Overige gegevens 419 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The last devil to die. - Londen : Viking/Penguin Books, (c)2023
ISBN 9789403129280
PPN 439185459
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Ouderen
Taal Nederlands