Het perfecte plaatje
Grote Letter Boek

Het perfecte plaatje ([2023])/ Jane Fallon, vertaling [uit het Engels] Anne Livestro

Wanneer Joni op een datingapp matcht met Ant durft ze hem niet in het echt te ontmoeten. Ze krijgen toch een relatie. Als blijkt dat Ant niet eerlijk is over zijn leven wil Joni wraak nemen.

Recensie

Een roman over liefde, daten, leugens en wraak. Het boek volgt het verhaal van Joni, een vrouw die door haar dochter wordt overgehaald om met online daten te beginnen. Joni gebruikt echter foto's van haar zus op haar profiel. Wanneer ze in contact komt met Ant, een man die haar mee uitvraagt, staat ze voor een keuze. De vrouw die Ant denkt te gaan ontmoeten komt niet opdagen, maar Joni ontmoet hij wel. Joni vertelt niets over haar leugen en de twee krijgen een relatie. Dan ontdekt Joni dat Ant nog steeds afspreekt met vrouwen die hij online ontmoet. Ze legt contact met twee van deze vrouwen en vertelt hen over de overspelige Ant. Samen maken ze een plan om hem voor zijn leugens te straffen. Dan blijkt dat Ant nog meer geheimen heeft, en gaat alles ernstig mis. Het verhaal speelt zich af in Londen. In vlotte, lichtvoetige en eigentijdse stijl geschreven. Jane Fallon (Harrow, 1960) is een internationaal bekende Britse televisieproducent en romanschrijver. Haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven. 'Het perfecte plaatje' is haar elfde roman.

Specificaties

Nederlands | 9789026171840

Titel Het perfecte plaatje
Auteur Jane Fallon
Secundaire auteur Anne Livestro
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Zoetermeer : VBK GLB, [2023]
Overige gegevens ... pagina's - 22 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Utrecht : De Fontein, 2023 - Met grote letter gedrukt - Vertaling van: Just got real. - UK : Michael Joseph, 2022
ISBN 9789026171840
PPN 43947339X
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Daten ; Wraak ; Geheimen
Taal Nederlands