Station Zonnewind
Boek

Station Zonnewind het verhaal van FM (2023)/ Brandon Sanderson en Janci Patterson, vertaald [uit het Engels] door Marike Groot en Sander Brink ; redactie: Jeannette Kortenoeven en Erik Schreuder

Wat gebeurde er met de andere piloten van Sterrenvlucht terwijl Spensa op een gevaarlijke missie was? Deze novelle vertelt het verhaal van FM. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Een spannend young-adultverhaal over een intergalactisch avontuur. Wat gebeurde er met de andere piloten van Sterrenvlucht terwijl Spensa op een gevaarlijke missie was? Deze eerste spin-offnovelle vertelt het verhaal van FM. FM en Jorgen moeten samenwerken met de technicus Rig om de alien Alanik uit haar coma te redden, en zetten cytonische slakken in om de mensheid te redden. Daarnaast moeten ze uitzoeken hoe ze een vriend van Spensa op het afgelegen ruimtestation Zonnewind kunnen redden voordat de Superioriteit met een nieuw wapen komt. Spannend en vlot geschreven. Vanaf ca. 15 jaar. Brandon Sanderson (Lincoln, 1975) schrijft fantasy, science fiction en thrillers. Hij schreef onder andere de series 'Storm- light' en 'Mistborn'. Janci Patterson schrijft romantische komedie, epische fantasie en romans voor jongvolwassenen. Dit verhaal is een spin-offnovelle die zich afspeelt tussen de delen 'Sterrenzicht' en 'Cytonic' uit de Skyward-serie. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Sterrenvlucht'.

Specificaties

Nederlands | 9789083267470 | 169 pagina's

Titel Station Zonnewind : het verhaal van FM
Auteur Brandon Sanderson
Secundaire auteur Janci Patterson ; Marike Groot ; Jeannette Kortenoeven
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Amsterdam] : Iceberg Books, 2023
Overige gegevens 169 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Sunreach. - Dragonsteel Entertainment, (c)2022
ISBN 9789083267470
PPN 438332334
Genre science-fiction
Taal Nederlands