Winde Wildeling en het drakenei
Boek

Winde Wildeling en het drakenei ([2023])/ Gill Lewis, met tekeningen van Rebecca Bagley ; vertaling [uit het Engels]: Johanna Rijnbergen

Als Winde de Wildelingen ontmoet, weet ze dat haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Dan ontdekt ze dat anderen het op hun kamp hebben voorzien en niet van plan zijn om op te geven... Met zwart-witillustraties met steunkleur oranje. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een sprookjeachtig jeugdverhaal over een jonge avonturier in de wildernis. Het verhaal volgt Winde, die de Wildelingen ontmoet, wat haar leven voor altijd verandert. Dan ontdekt ze dat ze niet de enigen zijn die in de Wildernis leven. Anderen hebben het op hun kamp voorzien en zijn niet van plan op te geven, wat leidt tot een spannende strijd waarbij er maar één winnaar kan zijn. Fantasierijk en zachtaardig geschreven. Met opgewekte tekeningen in zwart-wit met steunkleur oranje en een kaart. Geschikt voor lezers vanaf ca. 8 jaar. Gill Lewis is een Britse dierenarts en kinderboekenschrijfster. Haar romans zijn in meer dan twintig talen vertaald. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Winde Wildeling'*.

Specificaties

Nederlands | 9789047714989 | 127 pagina's

Titel Winde Wildeling en het drakenei
Uniforme titel Winde Wildeling
Auteur Gill Lewis
Secundaire auteur Rebecca Bagley ; Johanna Rijnbergen
Type materiaal Boek
Uitgave Rotterdam : Lemniscaat, [2023]
Overige gegevens 127 pagina's - gekleurde illustraties, kaart - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Willow Wildthing and the dragon's egg. - Oxford : Oxford University Press, (c)2022
ISBN 9789047714989
PPN 439504171
Genre avonturenroman - sprookjes
Thematrefwoord draken ; sprookjesfiguren ; Vriendschap ; Fantasie
Taal Nederlands