De bokaal van de goden
Boek

De bokaal van de goden ([2023])/ Rick Riordan, uit het Engels vertaald door Niels van Eekelen en Mijke van Leersum

Percy Jackson moet drie opdrachten vervullen om aan de aanbevelingsbrieven van de Goden van de Olympus te komen die hij nodig heeft voor de universiteit. De eerste opdracht is het vinden van de bokaal van Zeus' wijnschenker, ergens in New York. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het zesde deel uit de serie 'Percy Jackson en de Olympiërs'*. Na meerdere keren de wereld gered te hebben, hoopt Percy Jackson op een normaal examenjaar. Maar de goden hebben andere plannen. Percy moet drie opdrachten vervullen om aanbevelingsbrieven van de Goden van de Olympus te verkrijgen voor zijn universiteitstoelating. Zijn eerste opdracht is het helpen van Zeus' wijnschenker om zijn bokaal terug te krijgen, voordat deze in verkeerde handen valt. Percy en zijn vrienden volgen de aanwijzingen, kriskras door New York, op zoek naar de dief. Lichtvoetig en spannend geschreven. Vanaf ca. 12 jaar. Rick Riordan (San Antonio, 1964) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven en won verschillende literaire prijzen, zoals de Anthony Awards, de Edgar Allan Poe Award en de Geffen Award.

Specificaties

Nederlands | 9789000389520 | 246 pagina's

Titel De bokaal van de goden
Auteur Rick Riordan
Secundaire auteur Niels van Eekelen
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Goor, [2023]
Overige gegevens 246 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The chalice of the gods. - New York : Disney · Hyperion, (c)2023. - (Percy Jackson and the Olympians)
ISBN 9789000389520
PPN 439092078
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Griekse Oudheid ; Queesten ; Mythologie
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Percy Jackson en de Olympiërs
Boek

Percy Jackson en de Olympiërs (2009-...)

vol. 6
Uitgeleend
Rick Riordan