Het verlangen van Lucy Hart
Boek

Het verlangen van Lucy Hart (augustus 2023)/ Meg Shaffer, vertaald [uit het Engels] door Hanneke van Soest en Wilma Paalman

Een jonge vrouw wil een kind adopteren en doet mee aan een wedstrijd die door haar jeugdheld, een bekende auteur, wordt georganiseerd. Ze reist naar Klokeiland, waar hij de ultieme twist in zijn verhaal beraamt.

Aanwezigheid

Recensie

Een verhaal over een jonge vrouw die meedoet aan een wedstrijd die door haar jeugdheld wordt georganiseerd. De lezer volgt het verhaal van Lucy Hart, een 26-jarige onderwijsassistent die opgroeide in een liefdeloos gezin en troost vond in boeken. Ze wil de 7-jarige wees Christopher adopteren, maar haar financiële situatie staat dit niet toe. Wanneer haar jeugdheld, auteur Jack Masterson, een wedstrijd uitschrijft met een geldprijs die Lucy in staat zou stellen om Christopher te adopteren, reist ze naar Clock Island waar ze Jack, illustrator Hugo Reese en drie andere tegenstanders ontmoet. Jack plant ondertussen een grote twist in zijn verhaal die levens zou kunnen veranderen. Lichtvoetig en sfeervol geschreven. Met een zwart-witillustratie van het eiland. Meg Shaffer is een Amerikaanse auteur.

Specificaties

Nederlands | 9789026164521 | 318 pagina's

Titel Het verlangen van Lucy Hart
Auteur Meg Shaffer
Secundaire auteur Hanneke van Soest ; Wilma Paalman
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Utrecht : De Fontein, augustus 2023
Overige gegevens 318 pagina's - illustratie - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The wishing game. - New York : Ballantine Books, (c)2023
ISBN 9789026164521
PPN 438431766
Thematrefwoord Boeken ; Wedstrijden ; Adoptie
Taal Nederlands