Leuk bedacht!
Boek

Leuk bedacht! een verleidelijk voorstel, een onnozele aanname en een gewaagd plan, feelgoodroman (oktober 2022)/ Annette van Zuijlekom-de Zeeuw, redacteur: Jacqueline Zirkzee

Een tuinarchitecte krijgt de opdracht om de tuin van een landhuis te ontwerpen. De aantrekkelijke zakenman die haar inhuurt, heeft iets te verbergen.

Aanwezigheid

Recensie

Een feelgoodverhaal over liefde en geheimen. Robin van Dijk, een tuinarchitecte uit Alkmaar, krijgt een grote opdracht om een tuin te ontwerpen voor een landhuis in het oosten van het land. De eigenaar van het landgoed is een aantrekkelijke zakenman en de broer van een bekende kunstenaar. Robin verhuist voor een jaar naar een dorpje in de buurt van het landgoed om de opdracht uit te voeren. Ze voelt zich aangetrokken tot de zakenman, maar wordt wantrouwig wanneer ze ontdekt dat niemand welkom is op het landhuis, zelfs zijn beste vrienden niet. De man heeft iets te verbergen. Vlot en eenvoudig geschreven. Annette van Zuijlekom-de Zeeuw is een Nederlandse auteur. Ze schreef eerder de trilogie 'De legende van Bilaneiland', 'Revolutie', 'Een teken van liefde' en 'Ciao Charly'.

Specificaties

Nederlands | 9789083056852 | 422 pagina's

Titel Leuk bedacht! : een verleidelijk voorstel, een onnozele aanname en een gewaagd plan, feelgoodroman
Auteur Annette van Zuijlekom-de Zeeuw
Secundaire auteur Jacqueline Zirkzee
Type materiaal Boek
Uitgave [Anderen] : Zara4books, oktober 2022
Overige gegevens 422 pagina's - 21 cm
ISBN 9789083056852
PPN 437262049
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Geheimen
Taal Nederlands