Peppa en de Draken
Boek

Peppa en de Draken ([2023])/ geschreven door Mandy Archer, vertaling J.H. Gever

Peppa en George worden echte drakenzoekers in dit prentenboek met grote stevige flappen. Zoek jij met ze mee? Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Peppa en George gaan op bezoek bij oma en opa Big op het platteland. Opa wil graag vogels spotten en oma stelt voor om een zoekspelletje te spelen. Peppa heeft een briljante inval. Ze worden drakenzoekers. Tussen de hoge grassprieten zien ze een gestreepte draak, hoog in de wolken heeft zich een vliegende draak verstopt en tijdens het lunchen ontdekken ze een blije, hongerige draak. Hun avontuur is nog niet afgelopen, want in het bos zien ze tussen de bomen een vrolijk dansende draak en uit het ei dat verstopt is in een bramenstruik komt een blauwgestippelde babydraak. Hardkartonnen pop-up prentenboek. Het verhaal is gebaseerd op de tv-serie 'Peppa Pig'. De tekst staat in de illustratie. De charme ligt in het optillen van de grote en stevige flappen om te ontdekken welke magische wezens daaronder verborgen zitten. Boven elke flap staat een vraag ('Wat ziet Peppa bewegen tussen de bomen?). De grappig getekende figuurtjes hebben een aantrekkelijke kleurstelling en zullen bij veel peuters bekend zijn. De kleurrijke draken hebben een lieflijke uitstraling. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047862604

Titel Peppa en de Draken
Secundaire auteur Mandy Archer ; J.H. Gever ; Neville Astley
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Big Balloon BV, [2023]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Pop-up boek - Gebaseerd op de tv-serie "Peppa Pig". - (c)2003 Astley Baker Davies Ltd and/or Entertainment One UK Ltd.
ISBN 9789047862604
PPN 438417488
Thematrefwoord draken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Peppa
Boek

Peppa (2013-...)

vol.
Uitgeleend