Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Robots, gadgets en zelfdenkende computers
Boek

Robots, gadgets en zelfdenkende computers (2023)/ Tom Jackson, vertaald [uit het Engels] door Jan Paul Schutten ; geïllustreerd door Adam Quest en Ana Seixas

Leer alles over de wereld van robots, gadgets en zelfdenkende computers en hoe ze de wereld zullen veranderen. Met kleurenillustraties en -foto's. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een rijk geïllustreerd informatief boek in de 'Spoedcursus meesterbrein'-serie* met allerlei wetenswaardigheden over robots, gadgets en kunstmatige intelligentie. Het bevat weetjes, strips en infographics, en biedt informatie over de grote namen in de robotica. De lezer leert over de toekomst van digitale technologie en wordt uitgenodigd om kritische vragen te stellen. Informatief, begrijpelijk en enthousiasmerend geschreven. Met een grote hoeveelheid speelse illustraties en foto's in kleur. Voor de nieuwsgierige lezer vanaf ca. 9 jaar. Tom Jackson (1972) is een internationaal bekende Britse auteur. Hij schreef vele boeken. Zijn werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven. Dr. Vaishak Belle werkt aan de Universiteit van Edinburgh en is faculteitslid van het Alan Turing Institute. Hij schreef mee aan meer dan 70 wetenschappelijke artikelen over kunstmatige intelligentie en won diverse Best Paper Awards.

Specificaties

Nederlands | 9789025777616 | 96 pagina's

Titel Robots, gadgets en zelfdenkende computers
Auteur Tom Jackson
Secundaire auteur Jan Paul Schutten ; Adam Quest
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2023
Overige gegevens 96 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Robots, gadgets, and artificial intelligence. - Oxford : Oxford University Press, 2022. - (Very short introductions for curious young minds)
ISBN 9789025777616
PPN 438467647
Rubriekscode 527.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kunstmatige intelligentie
PIM Rubriek Wetenschap en Techniek
PIM Trefwoord Kunstmatige intelligentie

Relaties/Serie

Spoedcursus meesterbrein
Boek

Spoedcursus meesterbrein (2023-...)

vol.
Uitgeleend