Lucht
Boek

Lucht ([2023])/ Kelly Spence, vertaling [uit het Engels]: Irene Venditti ; redactie: Simone Arts ; auteur: Nancy Dickmann

Leer alles over lucht, waarom zuurstof uit de lucht zo belangrijk is voor leven op aarde, hoe de luchtkwaliteit van invloed is op het weer en het klimaat, en hoe we de lucht schoner kunnen maken. Met kleurenfoto's en -illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een leerzaam boekje (32) vol feiten en wetenswaardigheden over lucht. Lucht is een essentiële hulpbron voor het leven op aarde. Zuurstof in de lucht is een van de belangrijkste energiebronnen van onze planeet. Wist je dat de luchtkwaliteit invloed heeft op het weer en het klimaat? En wat de mens kan doen om de lucht schoner te maken? Informatief en begrijpelijk geschreven. Met veel kleurenillustraties en -foto's. Vanaf ca. 9 jaar. Dit boek maakt deel uit van de serie 'Wat de aarde ons geeft'* over natuurlijke hulpbronnen, waarom ze belangrijk voor ons zijn en wat we kunnen doen om ze te recyclen en hergebruiken.

Specificaties

Nederlands | 9789464392470 | 32 pagina's

Titel Lucht
Auteur Nancy Dickmann
Secundaire auteur Irene Venditti ; Simone Arts ; Kelly Spence
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corona Schoolsupport, [2023]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Titelpagina en omslag vermeldt foutief auteur Kelly Spence - Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Air. - Brown Bear Books Ltd., (c)2020. - (Earth's resources)
ISBN 9789464392470
PPN 438040708
Rubriekscode 614.623
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lucht ; Luchtverontreiniging ; Luchtzuivering
PIM Rubriek Natuur en Milieu
PIM Trefwoord Lucht

Relaties/Serie

Wat de Aarde ons geeft
Boek

Wat de Aarde ons geeft (2023-)

vol.
Uitgeleend
Nancy Dickmann