De verdwenen meisjes
Boek

De verdwenen meisjes thuiskomen was nog maar het begin ([2023])/ Kate Hamer, vertaald [uit het Engels] door Mariëtte van Gelder

Een meisje werd ontvoerd door een sekte en was lange tijd vermist. Nu ze weer veilig thuis is, duikt ze dieper in haar traumatische verleden en ontdekt dat zij niet het enige vermiste meisje was.

Aanwezigheid

Recensie

Een thriller over een meisje dat ontvoerd werd door een sekte, en nu in haar verleden duikt. Het verhaal volgt Beth, die na een zenuwslopende periode in haar leven probeert terug te keren naar haar normale leven. Haar dochter Carmel, die jaren geleden werd ontvoerd en lange tijd vermist was, is nu veilig thuis, maar worstelt met de psychische schade van haar ontvoering. Carmel duikt dieper in haar traumatische verleden en ontdekt geheimen die haar opnieuw in gevaar brengen en suggereren dat zij niet het enige vermiste meisje was. Terwijl Beth vecht om de net gevonden veiligheid te waarborgen, probeert Carmel uit te vinden wie ze is geworden. Spannend, invoelend en toegankelijk geschreven. Kate Hamer (1965) is een Britse auteur. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789022599433 | 366 pagina's

Titel De verdwenen meisjes : thuiskomen was nog maar het begin
Auteur Kate Hamer
Secundaire auteur Mariëtte van Gelder
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2023]
Overige gegevens 366 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The lost girls. - (c)2023
ISBN 9789022599433
PPN 438459733
Genre thriller - psychologische roman
Thematrefwoord Moeder-dochter relatie
Taal Nederlands