Droomreis Parijs?!
Boek

Droomreis Parijs?! avonturen van een niet-zo-hippe zangeres (2023)/ Rachel Renée Russell, in samenwerking met Nikki Russell ; vertaling [uit het Engels]: Mechteld Jansen

Nikki en haar band worden uitgenodigd voor een fotoshoot in Parijs! Helaas gaat roddelkoningin MacKenzie ook mee, en dat is nog maar één van de problemen... Dagboek met stripachtige zwart-wittekeningen. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Deel 15 van de vrolijke, populaire tienerserie 'Dagboek van een muts'*. Het is vakantie en Nikki verveelt zich. De tour met de Bad Boyz-band is abrupt gestopt, en tijdens een optreden met haar eigen bandje is Nikki bijna van het podium gestort. Om je kapot te schamen! Dan krijgt Nikki een telefoontje: of ze met haar band (lees: crush Brandon en haar vriendinnen) naar Parijs wil komen voor een fotoshoot. Beter kan niet, toch? Maar ook roddelkoningin MacKenzie gaat mee. En dat is nog maar één van de problemen... Grappig en hedendaags geschreven, opgemaakt in een speelse dagboekvorm met veel gebruik van hoofdletters. Met stripachtige lijntekeningen in zwart-wit. Voor kinderen vanaf ca. 11 jaar. Rachel Renée Russell (1959) is een internationaal bekende Amerikaanse jeugdauteur en advocate. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk werd in meer dan twintig landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789026154805 | 336 pagina's

Titel Droomreis Parijs?! : avonturen van een niet-zo-hippe zangeres
Auteur Rachel Renée Russell
Secundaire auteur Nikki Russell ; Mechteld Jansen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, 2023
Overige gegevens 336 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: I love Paris
ISBN 9789026154805
PPN 439129826
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Dagboeken ; Schoolleven ; Jezelf zijn ; Parijs
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dagboek van een muts
Boek

Dagboek van een muts (2011-...)

vol. 15
Uitgeleend
Rachel Renée Russell