Ik hou van jou
Boek

Ik hou van jou een spetterend boekje vol liefde! ([2023])/ geschreven door Harriet Evans, vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar ; redactie: Vitataal

Hardkartonnen prentenboek met uitsnedes en afbeeldingen in reliëf met in de hoofdrol zes verschillende zeedieren. Mooi voorleesboekje voor kinderen vanaf ca. 1,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Hardkartonnen boekje over ouder en kind, aan de hand van zes zeedieren: schildpadden, zeepaardjes, clownvissen, krabben, zeesterren en kwallen. De uitvoering is speels: steeds is in de rechterpagina een uitsparing gemaakt, waarin de onderliggende afbeelding is te zien. In die uitsparingen passen de in vorm uitgesneden dieren die in reliëf op de pagina's staan. De afbeeldingen zijn kleurrijk, goed herkenbaar en voorzien van al aardig wat details. In de tekst op rijm (abcb) wordt verteld wat er gebeurt: de schildpadden zwemmen, het kleine zeepaardje en visje verstoppen zich, het krabje, zeester en kwalletje gaan slapen. Daarna volgt de uitnodiging aan het (luisterende) kindje om ook te gaan slapen. Goed verzorgde, uitnodigende uitgave voor 1,5 jaar en ouder.

Specificaties

Nederlands | 9789048321223

Titel Ik hou van jou : een spetterend boekje vol liefde!
Auteur Harriet Evans
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Bryony Clarkson ; Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2023]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Illustraties (c) bryony Clarkson - Vertaling van: I turtle love you. - Londen : Little Tiger, 2023
ISBN 9789048321223
PPN 438416708
Thematrefwoord Ouder-kind relatie ; Liefde ; Zeedieren ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands