Een dief in het Verrukkelijke Hotel
Boek

Een dief in het Verrukkelijke Hotel ([2023])/ Kate Davies, Isabelle Follath, vertaald [uit het Engels] door Annemarie Bon ; redactie: Simone Arts

Het nieuwe recept van Ruben de taartenbakker is verdwenen. Matilda, de piccolo van het Verrukkelijke Hotel, treedt op als detective en onderzoekt de zaak van het gestolen recept. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een prentenboek met veel kleurrijke personages over een detective in spe en een grote bakwedstrijd. Matilda werkt als piccolo in het Verrukkelijke Hotel in de chique stad Elzensteyn. De jonge taartenbakker in het hotel, Ruben, werkt aan een nieuw recept voor het programma Heel de wereld bakt. Maar dan verdwijnt zijn recept plotseling. Het is aan Matilda, die erg graag detective wil worden, om dit raadsel op te lossen. Opgewekt geschreven. Met fraaie, vrolijke en gedetailleerde illustraties in zachte pasteltinten. Kate Davies (1962) is een Brits auteur. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464391695

Titel Een dief in het Verrukkelijke Hotel
Auteur Kate Davies
Secundaire auteur Annemarie Bon ; Isabelle Follath ; Simone Arts
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Maretak, [2023]
Overige gegevens 34 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling van: A mystery at the Incredible Hotel. - Quarto Publishing plc, 2023
ISBN 9789464391695
PPN 438729595
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Diefstallen ; Koken ; Taarten ; Wedstrijden
Taal Nederlands