Rozet is op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei 2024) gesloten
Kerstfilms en koukleumen
Boek

Kerstfilms en koukleumen (december 2022)/ Vivian van Leeuwen, inhoudelijke redactie: Femke De Vos ; tekstredactie: Rianne Werring & Natascha van Limpt

Vier vriendinnen die tien jaar geleden een kerstfilmclub begonnen, zien elkaar een jaar lang niet vanwege persoonlijke problemen. Is vier weken lang kerstfilms kijken genoeg om de Netflix-kerstfilmvibes terug in hun leven te brengen?

Aanwezigheid

Recensie

Een feelgood kerstverhaal over vriendschap en kerstfilms. Het boek vertelt het verhaal van vier vriendinnen die op de middelbare school een kerstfilmclub begonnen en deze traditie tien jaar lang in stand hielden. Na elkaar een jaar niet gezien te hebben wegens persoonlijke worstelingen, vragen ze zich af of dit nog goed te maken is. Tess voelt zich vastgeroest in haar leven, Ava ziet het beeld dat ze van haar toekomst had plotseling op zijn kop gezet, Jolijn probeert voor het eerst voor zichzelf te kiezen en Sophie komt niet opdagen. Is vier weken lang kerstfilms kijken genoeg om de Netflix-kerstfilmvibes terug in hun leven te brengen? In vlotte, eenvoudige stijl geschreven.

Specificaties

Nederlands | 9798387390012 | 85 pagina's

Titel Kerstfilms en koukleumen
Auteur Vivian van Leeuwen
Secundaire auteur Rianne Werring ; Femke De Vos ; Natascha van Limpt
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Utrecht] : De Boekenvos, december 2022
Overige gegevens 85 pagina's - 23 cm
ISBN 9798387390012
PPN 439514371
Genre kerstverhaal
Thematrefwoord Kerstmis ; Films ; Vriendschap
Taal Nederlands