Klimmers
Boek

Klimmers ([2023])/ Reina Ollivier & Karel Claes, geïllustreerd door Steffie Padmos

Maak kennis met negen dieren die goed kunnen klimmen, zoals de Amerikaanse zwarte beer, de boomklever en de tokehgekko. Met gedetailleerde, schilderachtige kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk en informatief boek over negen dieren die goed kunnen klimmen. De negen dieren in dit boek zijn ervaren klimmers. Steile wanden of hoge bomen schrikken hen niet af. Leer alles over het klauterwerk van de Amerikaanse zwarte beer, de bruine nachtboomslang, de rode eekhoorn, de alpensteenbok, de huiskat, de noordelijke witwanggibbon, de boomklever, de wasbeer en de tokehgekko. Informatief en lichtvoetig geschreven in korte tekstblokjes, deels vanuit het perspectief van het dier. Met veel gedetailleerde, schilderachtige kleurenillustraties en met kaartjes van de gebieden waar de dieren voorkomen. Voor kleine biologen vanaf ca. 5 jaar. Dit is het zesde deel van de serie 'Superbeesjes'*.

Specificaties

Nederlands | 9789044850994 | 59 pagina's

Titel Klimmers
Auteur Reina Ollivier
Secundaire auteur Karel Claes ; Steffie Padmos
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Clavis, [2023]
Overige gegevens 59 pagina's - gekleurde illustraties - 34 cm
ISBN 9789044850994
PPN 439514738
Rubriekscode 592.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Dieren ; Zwarte beren ; Gifslangen ; Eekhoorns ; Alpensteenbokken ; Katten ; Gibbons ; Boomklevers ; Wasberen ; Gekko's
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Dieren

Relaties/Serie

Superbeesjes
Boek

Superbeesjes (2019-...)

vol. 6e dl.
Uitgeleend