De verboden haven
Boek met CD

De verboden haven een grafische opera in vier bedrijven (maart 2023)/ Teresa Radice, tekst, Stefano Turconi, tekeningen ; vertaling [uit het Italiaans] Erik van Helvoort, Ben Kamphuis

Een dief, moordenaar en dode man is zijn geheugen kwijt en gaat op zoek naar zijn ware identiteit. Wanneer hij op het schip de Last Chance belandt, komt hij langzaam dichter bij de waarheid. Kan hij de roep van de Verboden Haven weerstaan? Ballonstrip in zwart-wit.

Aanwezigheid

Recensie

Een omvangrijk (299 p.) stripverhaal over de woeste zee, identiteit, het noodlot, liefde en verlangen. Het boek vertelt het verhaal van Abel Reynold Stevenson, een dief, moordenaar, verrader en dode man, die zelf niet meer weet wie hij is, of waar hij vandaan komt. William Roberts, waarnemend kapitein van de HMS Explorer, neemt hem mee als bemanningslid op zijn boot. Langzamerhand vind Abel zijn plek in de wereld, ontmoet hij zijn ware liefde en begint hij aan zijn zoektocht naar zijn werkelijk aard. Aan boord van het schip de Last Chance, stevent hij af op de Verboden Haven, waar hij achter de schokkende waarheid zal komen. Ballonstrip met zwart-witte potloodschetsen in cartooneske stijl. Stefano Turconi (Castellanza, 1974) is een wereldberoemde Italiaanse stripschetser. Zijn werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789083276496 | 299 pagina's

Titel De verboden haven : een grafische opera in vier bedrijven
Auteur Stefano Turconi
Secundaire auteur Teresa Radice ; Erik van Helvoort
Type materiaal Boek met CD
Editie 2e druk;
Uitgave Hengelo : Uitgeverij HUM! Éditions, maart 2023
Overige gegevens 299 pagina's - illustraties - 27 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2022 - Vertaling van: Il porto proibito. - Milano : BAO Publishing, (c)2016
ISBN 9789083276496
PPN 43837309X
Genre stripverhaal - avonturenroman - zeeverhaal
Thematrefwoord Zoektochten ; Zeereizen ; Noodlot ; Identiteit ; Liefde
Taal Nederlands