Stralen als de zon
Boek

Stralen als de zon vertraag, kijk omhoog, verwonder je ([2023])/ Morgan Harper Nichols, vertaling [uit het Engels]: Liesbeth Goedbloed

Gedichten over verwondering en over de schoonheid van het dagelijks leven en de natuur, waarin de Instagram-dichter (1990) de lezer aanmoedigt om de toekomst met zacht vertrouwen tegemoet te treden. Met kleurrijke illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een warme, zachtaardige dichtbundel van Instagram-dichter Morgan Harper Nichols met kleurrijke gedichten over moed, vertrouwen en de schoonheid van de kleine dingen in het leven. Nichols brengt een ode aan nieuwsgierigheid en verwondering, en doet een oproep om vertrouwen te hebben in het leven dat voor je ligt. Ze moedigt de lezers aan oog te hebben voor hun diepste verlangens, zich te laten inspireren door de natuur en in vertrouwen stappen vooruit te zetten, in de wetenschap dat goedheid en gulheid nooit ver weg zijn. De gedichten in 'Stralen als de zon' zijn soms opgemaakt in handschrift en zijn invoelend, bemoedigend en zeer toegankelijk geschreven. De poëzie wordt omlijst door speelse abstracte illustraties in levendige kleuren. Geschikt voor een brede groep poëzieliefhebbers en voor (jongvolwassen) lezers met interesse in persoonlijke groei en spiritualiteit. Morgan Harper Nichols (1990) is een Amerikaanse christelijke muzikante, mixed-media artiest en schrijver, en staat bekend om haar kleurrijke Instagram-gedichten.

Specificaties

Nederlands | 9789029735117 | 204 pagina's

Titel Stralen als de zon : vertraag, kijk omhoog, verwonder je
Auteur Morgan Harper Nichols
Secundaire auteur Liesbeth Goedbloed
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : KokBoekencentrum Uitgevers, [2023]
Overige gegevens 204 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: You are only just beginning. - Grand Rapids (Michigan) : Zondervan, (c)2023
ISBN 9789029735117
PPN 438457617
Rubriekscode Engels 876
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zelfverwerkelijking; Gedichten
PIM Rubriek Gedichten en Versjes
PIM Trefwoord Zelfverwerkelijking